Pompe de inalta presiune

Calitate, fiabilitate, robustete - acestea sunt caracteristicile pe care compania SCHAFER & Urbach Gmbh a construit succesul international al gamei sale de pompe industriale. Designul echipamentelor, flexibilitatea in conectarea subansamblelor si procesele de fabricatie de inalta calitate ale pompelor cu plunjer si ale pompelor cu piston face din aceste unitati industriale de pompare mijloacele optime de vehiculare a tuturor tipurilor de fluide pentru o gama larga de aplicatii.

Pompe de namol SBT

design compact, pompe cu pistoane de cauciuc pentru pentru fluide de foraj cu debite ridicate de pompare de până 250 m³/h si presiuni de pana la 530 bar.

vezi mai multe informatii

Pompe de proces PPK

Pompe cu piston pentru curate precum apa sau hidrocarburile lichide sau fluide agresive chimic precum soda caustica sau acizi.

vezi mai multe informatii

Pompe cu piston HDP

prevazute cu 3 sau 5 pistoane aceste pompe sunt utilizate pentru aplicatii care necesita presiuni ridicate (maxim 3000 bar). Utilizate cu succes pentru vehiculare fluide precum: apa sarata sau substante chimice. Acest tip de pompe pot fi echipate cu 3 sau 5 pistoane pentru a asigura un debit vehiculat de maxim 1600 l/min si o presiune de refulare de maxim 3000 bar.

vezi mai multe informatii

Pompe pentru fluide abrazive

vezi mai multe informatii